Rólunk

A TMX Mobile Solution Szerviz Kft. az egyik vezető after-sales szolgáltatásokat nyújtó cég a régióban. Az 1997-ben, Telemax néven alapított Kft. fő profilja a mobiltelefonok javítása. Több mint 400 főt foglalkoztató cégünk többek között az alábbi gyártók hivatalos magyarországi szerviz partnere: Alcatel, LG, ZTE, Blackberry, HTC, CAT, Polaroid, Coolpad.
Legújabb büszkeségünk pedig, hogy az ASUS és a Lenovo is minket választott magyarországi szervizének. Cégünk hosszú évek óta a Samsung Electronics hivatalos európai szerviz központja, 2008-tól mi javítjuk a magyar, osztrák és Huawei telefonokat, modemeket, stickeket.
2000 négyzetméteres szervizközpontunk Budaörsön található, a javításokat ESD padlóburkolattal és a legmodernebb munkaeszközökkel felszerelt, 650 négyzetméteres, technológiailag fejlett munka környezetben végezzük. Technikusaink 140 teljesen felszerelt munkaállomáson közel 1400 hibás készüléket javítanak meg naponta.

Partnereink: a high-tech szektor A-tól Z-ig

A TMX elektronikai javítások mellett after-sales logisztikai és IT megoldásokat is nyújt partnereinek a közép-európai régióban. Jelenleg a Vodafone és a Telenor logisztikai háttérszolgáltatását is mi végezzük. A ügyfeleink elégedettségét mutatja, hogy a TMX kapta a „Best Practice for Service Excellence 2008” díjat a Samsung Electronics európai központjától.
Társadalmi felelősségvállalásunk (CSR)

Cégünk elkötelezett az önkéntes társadalmi felelősségvállalásban (CSR), ezért nem csak szelektíven gyűjtjük a hulladékot,
hanem azokat újrahasznosítva felhasználjuk, így kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatokat hozzunk létre és tartunk fenn a szervezet és a belső és külső környezete között.
Minőség- és Környezetirányítási rendszer:
ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004

Integrált Irányítási Kézikönyv

Szerviz keresés

Részletes kereső