Szolgáltatásaink

Logisztika
A TMX teljes körű after-sales logisztikai szolgáltatásokat nyújt. Az integrált nyomkövető rendszerrel végigkövethetik a készülék útját a mobilszolgáltatók és a nagykereskedők.
Pre-Sales
Cégünk speciális pre-sales szolgáltatásokat is kínál az ügyfeleinek. Amikor a gyárból a készülékek nem megfelelően előkészített állapotban érkeznek a szolgáltatóhoz vagy a nagykereskedőhöz, a TMX a következő szolgáltatásokat kínálja: szoftver/dashboard frissítés, országspecifikus profil cseréje, garanciajegy készítés, újracsomagolás.
Hálózat menedzsment
A TMX 19 db magyarországi szervizpontot menedzsel. Ezek a pontok gyors és helyi javítást nyújtanak az ügyfeleknek. A TMX gondoskodik a szervizpontok személyzetének szakmai képzéséről, az MSC pontok alkatrész-ellátásáról, webes adminisztrációs hátteréről, logisztikai és technikai támogatásáról.
Javítás
Cégünk fő profilja az okostelefonok javítása. Emellett a TMX vállalja bármilyen elektronikai eszköz javítását, mint például: LCD panelek, alaplapok, ipari PLC-k.

Amennyiben többet szeretne megtudni cégünk konkrét szolgáltatásairól, készséggel állunk rendelkezésére. Lépjen kapcsolatba velünk az info@tmx.hu e-mail címen keresztül!

Rövid
TAT
Magas
minőség
Online
követés
Alacsony
árak
19 évnyi
tapasztalat
iso
14001
iso
9001
ESD
környezet

Rövid TAT

Az in-house TAT cégünknél mindig megfelel a szerződött partnerek által támasztott követelményeknek.

Javítást nyomon követhető online rendszer

Ügyfeleink megtekinthetik a készülékük elektronikus munkalapját az IMEI szám és a szervizes munkalapszám megadása után.

Magas minőség

A javítás elvégzése után a készülék minden esetben szigorú tesztfolyamaton megy keresztül. Ez biztosítja, hogy a készülék valóban hibátlanul kerüljön vissza a tulajdonosához, ugyanis, ha nem 100%-osan felel meg a gyártó minőségi tesztjén a készülék, rögtön visszakerül a szerviztérbe, ahol technikusaink orvosolják a hibát.

Szerviz keresés

Részletes kereső